Romania Update

UPDATE TO ROMANIA: 

HUNGARIAN

Kedves Kelet Europai Tae Bo kedvelők!

Szeretnénk tudatni veletek, hogy a Tae Bo kolozsvári workshopot a következő nyárra áttervezzük. Célunk az, hogy Billyvel és a helyi képviselőinkel valami nagyszerű, egyedi és szórakoztató élményt hozhassunk neked!

Legyetek figyelmesek, hamarosan tudatjuk az új dátumot. Azoknak akik beiratkoztak, emlékeztetőket fogunk küldeni emailen keresztül, miután bejelentettük az új dátumot, így befejezhetik a regisztrációs folyamatot.

Hamarosan találkozunk!

 

ROMANIAN

Dragi iubitori de Tae Bo din Nation Europa de Est!

Dorim să vă anunțăm, că Cursul de Certificare Tae Bo va fi reprogramat în anul următor.

Dorim, ca împreună cu Billy și reprezentanții locali, să vă organizăm ceva unic, superb și distractiv în anul 2019! Data reprogramării vom posta curând!

Pentru cei care v-ați înscris, vă vom trimite un e-mail cu toate informațiile necesare, astfel încât să puteți continua / termina procesul de înregistrare.

Ne vedem curând!

 

BULGARIAN

Хей Тае Бо Nation Eastern Europe!

Радваме се да ви съобщим, че семинарът Tae Bo ще бъде пренасрочен за следващото лято, тъй като работим с Били, за да ви представим нещо голямо, уникално и забавно! Ще публикуваме новата дата скоро, така че останете нащрек . Ако сте се регистрирали, ще ви изпратим напомнящи имейли, след като бъде обявена новата дата, за да приключите процеса на регистрация.

 Ще се видим скоро!

 

ROMANIA:  – NEW DATE TBD SOON!!

Organizăm 2 weekenduri de câte 2 zile de Certificare /Recertificare în Europa cu Billy Blanks

Suntem bucuroși să vă anunțăm, că prin noul sistem de certificare/recertificare toți cei care au fost calificați ca Basic Level Instructor, vor fi denumiți Advanced Level Instructors după reînnoirea certificatului.

Recertificarea va fi valid încă o perioadă de 2 ani. Acest statut va fi menținut, până când instructorul are contiuitate în reexaminări.

Cei care doresc să obțină certificarea pentru prima dată, vor putea să se alăture nouă, într-un weekend de 2 zile, să ia examenul online și să primească un certificat de 1 an. Costul certificării primare este de NUMAI  de 395 USD.

După primul an de certificare, după ce veți reînnoi certificatul, veți fi avansat în categoria ADVANCED LEVEL INSTRUCTOR în urma aceluiași proces de reînnoire. (trebuie să fie în formă bună pentru reînnoire).

Dacă doriți pur și simplu experiența de a lucra cu Billy sau să perfecționați abilitățile voastre de Tae Bo, să primiți sfaturi de motivație și de fitness, fără a face certificarea, aveți posibilitatea asta.

Pentru a vă înscrie, rulați mai jos pagina și înscrieți-vă! (Opțiune de necertificare).

Pentru Certificare/recertificare, urmați următorii pași:

  1. Completați formularul de înregistrare de mai jos.
  2. Plătiți taxa de certificare: 495 USD pentru un Recertificat de 2 ani – ADVANCED LEVEL sau 395 USD pentru a primi certificarea BASIC LEVEL care este valabil 1 an
  3. Să aveți cardul CPR (după caz) valid și să aveți în posesie în cadrul Workshopului. Certificatele nu vor fi eliberate în cazul în care cardul CPR nu există sau nu mai este valid.
  4. Treceți examenul online, care vă va fi trimis prin e-mail după completarea formularului de înregistrare de mai jos.
  5. Participați la un weekend de re-certificare de 2 zile la alegere, PRE-REGISTRAREA ONLINE ESTE OBLIGATORIE.
  6. Semnează Acordul Instructorului Certificat, care vă va fi prezentat în timpul atelierului de weekend. (pentru a previzualiza acest acord, faceți clic AICI, o copie de hârtie va fi disponibilă la fața locului pentru semnare). Billy Blanks va preda personal acest Curs de Certificare.
  7. Dacă doriți să antrenezi pur și simplu cu Billy Blanks pentru atelierul de 2 zile, ca să perfecționezi abilitățile, să înveți mai multe combinații și mișcări, dar fără să primești certificareai, poți folosi formularul de înregistrare de mai jos și plătești 199 de dolari pentru opțiunea numai pentru atelierul de weekend. (Opțiune fără certificare).

*** Odată ce plătiți taxa de certificare, veți primi materialul de studiu înainte de a lua examenul online. După ce sunteți gata să faceți examenul, link-ul examenului vă va fi trimis. După finalizarea cu succes a examenului, veți primi voucherul de admitere cu care trebuie să vă prezentați la Workshop. Certificatele officiale vor fi predate după  Weekend-ul Workshop-ului la care v-ați înregistrat sau trimis prin e-mail către Dvs.

Dacă pur și simplu lucrați cu Billy și nu obțineți certificat, veți primi voucherul dvs. de admitere cu o plată completă de 199 USD.Vă rugăm să completați formularul de înregistrare de mai jos, să indicați ce weekend de recertificare sunteți interesat să participați, să trimiteți și să plătiți taxa de reînnoire. Apoi, veți primi confirmarea de la primirea plății, împreună cu un link către ghidul de studiu și porțiunea de examen online a procesului de reînnoire. După ce ați trecut examenul online, veți primi, de asemenea, biletul de intrare la Weekendul de Re-certificare pe care l-ați selectat, rezervându-vă locul.Trebuie să aveți certificatul Dvs valid pentru a continua predarea și utilizarea logo-ul Tae Bo® și/sau sinonime , până când veți primi noul dvs. certificat de 2 ani.

Pentru participarea la aceste Workshopuri , preînregistrarea ONLINE  este obligatorie pe www.taebo.com , nu va exista nici o posibilitate la fața locului pentru înregistrare.

Date: Summer 2019

Time both days:  8:00 a.m. – 5:00 p.m.

Instructor: Billy Blanks 

Location: TBD

Please bring your own boxing gloves, towels, lunch and snacks.  (once payment is received and online exam completed, you will be sent your admission voucher).

Deadline to register for Romania will be announced in January.